ALENAFANELA


вълнуващо вълни вълнението
June 6, 2007, 9:38 pm
Filed under: Морето

Много обичам да ме люлеят вълните, когато съм на някое корабче. Обичам и да ги виждам. Мисля много за това напоследък. И се чудя, защо любовта вълнува човека така и той не стъпва, където си мисли, че ще е следващата му крачка. Мисля и за думите на онзи от „Руски кукли” – че може би обичаме да вибрираме. Мислех си за това и на концерта. Вибрираше в гръдния ми кош. Беше външно, но донякъде компенсираше вътрешните ми трепети.

А Home на The Cure… все едно аз съм я писала…

Иска ми се да му кажа… Иска ми се да му кажа, че от блуда до любовта е повече отколкото от земята до небето. И много други неща. Че грешно ме е разбрал. Но няма смисъл. Пак ще стана dazed, confused and starry-eyed.

Иска ми се хората да виждаме повече. Да виждаме повече у другите. Иска ми се той сам да разбере всичко, а не да се опитвам между припадъците си да създам свястно изречение.

Иска ми се да знам, че съм целия свят за някого (както той за мен). Иска ми се да знам, когато някой е щастлив заради мен (а аз дори не подозирам). Иска ми се да знам, когато някой не може да запомни цвета на косите или очите ми (защото душата ми го заслепява).

(((((((((((((E, много искам!)))))))))))))

Иска ми се да му кажа… Иска ми се да му кажа… Иска ми се да му кажа, че това у мен към него ме прави по-добра. И да му кажа, как. Но няма смисъл. Няма да е по-добре за всички. Кои са тия всички?!

Няма ли да спре тоя дъжд.

Advertisements

2 Comments so far
Leave a comment

🙂 – усмивка!

Не се натъжавай! Важното е, че тези неща се случват, че все някой вижда, че тук-там проблясва искра на осъзнаване… С времето тя ще се разпространява.
И на мен самата ми е трудно да намирам утеха в това понякога. Но когато стана сутрин и видя слънце, всичко е ок! Животът е хубав!!

Comment by sublimeswine

Хайде, хайде, искаме още сънища!!!!

Comment by sublimeswine
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: